Beneficiile laptelui

Descoperiți beneficiile laptelui pentru pielea dumneavoastră cu produsele Lactovit
LAPTELE este un ingredient complet care asigură toate substanțele nutritive necesare pielii, în mod natural și fără aditivi.

Un ingredient complet

LAPTELE este un ingredient complet care asigură toate substanțele nutritive necesare pielii, în mod natural și fără aditivi. Aceste substanțe nutritive sunt deja prezente la nivelul pielii, dar pot necesita refacerea zi de zi.

LAPTELE pătrunde în cele mai profunde straturi ale epidermei și, grație componentelor sale, acționează la două niveluri.

Acțiune în profunzime asupra pielii

LAPTELE pătrunde în cele mai profunde straturi ale epidermei și, grație componentelor sale, acționează la două niveluri:

Ingredientele ACTIVE → Vitamine, proteine și minerale din lapte care  pătrund în piele în profunzime pentru a o hrăni puternic din interior, hrănind și revitalizând celulele.
Ingredientele PASIVE → Lipidele, care creează un efect de barieră, prevenind pierderea proprietăților pielii. 

 

Rezultatul revitalizării celulelor epidermei este o piele sănătoasă și revigorată.

Rezultatul este o piele SĂNĂTOASĂ

Rezultatul revitalizării celulelor epidermei este o piele sănătoasă și revigorată.

Cele 3 semne ale SĂNĂTĂȚII pielii:

  • Catifelarea
  • Elasticitatea
  • Vitalitatea
Toate aceste beneficii fac din lapte ingredientul potrivit pentru îngrijirea și hidratarea pielii, chiar și a celei foarte delicate și sensibile.

Hidratarea LACTOVIT

Toate aceste beneficii fac din lapte ingredientul potrivit pentru îngrijirea și hidratarea pielii, chiar și a celei foarte delicate și sensibile.

Toate formulele Lactovit sunt îmbogățite cu vitamine și proteine din lapte, care hrănesc și revitalizează pielea în profunzime.