Lactovit Men

Lactovit are o gamă specială de îngrijire și hrănire a pielii bărbaților.

Lactovit Men

Lactovit are o gamă specială de îngrijire și hrănire a pielii bărbaților: gama Lactovit pentru bărbați.
Bărbații devin din ce în ce mai preocupați de aspectul lor fizic. În prezent, bărbații au ajuns să acorde mai multă atenție îngrijirii personale și încearcă noi produse de îngrijire a pielii.
În plus, între bărbați și femei, există mari diferențe în materie de textură a pielii. Pielea bărbaților are propriile trăsături: este mai puternică, mai fermă și mai densă decât a femeilor. De asemenea, de obicei, este grasă și, deci, are nevoie de un nivel adecvat de hidratare. Prin urmare, bărbații au nevoie de produse speciale, care să corespundă perfect pielii lor.

Gama Lactovit pentru bărbați asigură îngrijire maximă pielii grație încorporării lactomineralelor în formulele sale: o combinație de proteine, vitamine și minerale din lapte, special formulată pentru a întări vitalitatea pielii și a asigura îngrijirea maximă de care are nevoie pielea. Gama este compusă din geluri de duș și deodorante.

Gama Lactovit pentru bărbați include trei geluri diferite de duș: Lactovit Active, Deo Action și Deo Sensitive.

Gelurile de duș

Gama Lactovit pentru bărbați include trei geluri diferite de duș: Lactovit Active, Deo Action și Deo Sensitive, toate fiind produse 3 în 1 (pentru față, corp și păr), asigurând confort maxim și fiind și practice.

  • Gelul de duș Lactovit pentru bărbați – varianta Active: cu agenți de tonifiere, ajută la stimularea celulelor epidermei pentru o piele puternică și revitalizată.
  • Gelul de duș Lactovit pentru bărbați – varianta Deo Action: cu sistem de control al mirosului, protejează pielea împotriva mirosurilor neplăcute, lăsând o senzație plăcută de prospețime și confort.
  • Gelul de duș Lactovit pentru bărbați – varianta Deo Sensitive: cu agenți hidratanți, asigură hidratarea necesară pentru a menține pielea catifelată și sănătoasă. Este ideal pentru pielea uscată și sensibilă.
Formula sa cu vitamine și proteine din lapte vă îngrijește și protejează pielea.

Deodorantele

În plus, gama Lactovit pentru bărbați include, de asemenea, două deodorante, în format spray și roll-on, care oferă protecție continuă împotriva transpirației, având un parfum masculin plăcut și intens. Formula sa cu vitamine și proteine din lapte vă îngrijește și protejează pielea. Complexul său exclusiv Lactodefense 48h asigură eficiență maximă grație formulei sale cu săruri de calciu și antiperspirant activ, care lasă pielea să respire.