Nutriție

Gama originală LACTOVIT, formulată cu vitaminele A, B și E și proteine din lapte pentru a hrăni și îngriji pielea tuturor membrilor familiei.
Formulată cu vitaminele A, B și E și proteine din lapte pentru a hrăni și îngriji pielea tuturor membrilor familiei.

Gama Originală

Formulată cu vitaminele A, B și E și proteine din lapte pentru a hrăni și îngriji pielea tuturor membrilor familiei. Această gamă include geluri de duș, lapte de corp și deodorante pentru a vă hrăni și hidrata pielea.

Style
Two columns
Gel hrănitor formulat cu vitaminele A, B, E și proteine din lapte, care hrănesc și hidratează intens pielea.

Gel de duș

Gel hrănitor formulat cu vitaminele A, B, E și proteine din lapte, care hrănesc și hidratează intens pielea. Asigură catifelare maximă grație proprietăților sale foarte hidratante.

Style
Two columns
Asigură catifelare și hidratare maximă. Complexul său exclusiv Lactonutre 48h asigură toată îngrijirea de care are nevoie pielea.

Lapte de Corp

Asigură catifelare și hidratare maximă. Complexul său exclusiv Lactonutre 48h asigură toată îngrijirea de care are nevoie pielea. Textura sa este densă și cremoasă și se absoarbe ușor.

Style
Two columns
Hrănesc, regenerează și stimulează pielea la nivelul epidermei.

Deodorante

Hrănesc, regenerează și stimulează pielea la nivelul epidermei. Grație complexului exclusiv Lactodefense 48h, cu săruri de calciu și antiperspirante active, asigură un plus de protecție și eficiență sporită împotriva transpirației.

Deodorantele sunt disponibile în format roll-on, spray și stick.

Style
Two columns