Aviz Legal

Identificarea Titularului paginii Web:

A) Versión para la web corporativa

Titularul acestei pagini Web este GRUPO AC MARCA, S.L., cu N.I.F. B-61.711.503 si cu sediul in Av. Carrilet, 293-297, 08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), Spania, care este societatea-mama a Grupului de societati AC Marca.

B) Versión para filiales

Titularul acestei pagini Web este AC MARCA HOME CARE, S.A. (societate care face parte din Grupul de societati AC Marca), cu N.I.F. A-08.053.423 si cu sediul in Av. Carrilet, 293-297, 08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), Spania.

Proprietate intelectuala si industriala:

AC Marca dispune de toate drepturile asupra designului, logourilor, marcilor si tuturor celorlalte semne distinctive care apar in pagina Web. Aceste drepturi sunt protejate de legislatia in vigoare referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.

Legaturile catre site-uri web ale unor terti

Pagina web a AC Marca poate contine legaturi catre pagini web ale unor terti. AC Marca nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continuturile acestor pagini  si, prin urmare, utilizatorul este complet responsabil de orice risc generat de folosirea acestora.

De asemenea, AC Marca declina orice responsabilitate cu privire la legalitatea site-urilor web ale tertilor de unde se poate accesa aceasta pagina Web.

Responsabilitate pentru continuturi

In calitate de titular al acestei pagini Web, AC Marca isi rezerva dreptul de a realiza modificari ale acesteia, fara nicio avertizare, cu scopul de a actualiza continutul sau, adaugand, modificand, rectificand sau eliminand informatiile publicate sau designul sau. 

AC Marca nu isi asuma nicio responsabilitate pentru utilizarea pe care tertele persoane o pot da informatiilor publicate in aceasta pagina Web, nici pentru daunele sau prejudiciile suferite de orice utilizator relative la informatiile din aceasta pagina Web.

Reproducerea de continuturi

Se interzice reproducerea totala sau partiala a continuturilor acestei pagini Web. 

Legislatie aplicabila

Legislatia aplicabila in caz de litigiu sau conflict de interpretare a conditiilor stipulate conform acestui aviz legal, precum si de orice problema privitoare la serviciile acestui site, va fi legislatia spaniola.